WTA CINCINNATI // VIDEO Simona Halep s-a antrenat alături de Darren Cahill

0 1


Surpriza a fost reprezentată de faptul că românca l-a avut drept partener de antrenament pe australianul Darren Cahill (53 de ani).

Fostul ei antrenor a îndrumat-o cu sfaturi la sesiunea de pregătire luând însă parte și Daniel Dobre, actualul antrenor al Simonei Halep. 

.@Simona_Halep out practicing with @darren_cahill looking on🎾 #Halep #CincyTennis pic.twitter.com/avP9lEaZMs

— Michael Renz (@mrenzaero) August 12, 2019

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep între 2015 și 2018, cei doi despărțindu-se în luna noiembrie a anului trecut, după ce australianul a invocat unele motive personale. Totuși, cei doi au rămas în relații excelente și au declarat la unison că nu exclud să colaboreze din nou în viitor.

Darren Cahill a fost prezent în anturajul Simonei Halep și la Wimbledon, acolo unde românca și-a trecut în palmares, în urmă cu o lună, cel de-al doilea său trofeu de Mare Șlem.  

Românca a abandonat în meciul de la Toronto cu Marie Bouzkova (21 de ani, 53 WTA), la scorul de 4-6 în primul set. Durerile de la tendon au împiedicat-o să ducă meciul la bun sfârșit, prezența la turneul de la Cincinnati fiind încă sub semnul incertitudinii.  

Vezi și:

WTA CINCINNATI // Situația Simonei Halep este incertă: „Voi face un antrenament și voi vedea cum va rezista piciorul”

Minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani

Libertatea

https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/wta-cincinnati-video-simona-halep-s-a-antrenat-alaturi-de-darren-cahill-574575.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata