Viorica Dăncilă şi-a Lansat Campania De Strângere De Semnături

0 1

De
Dragoș Tănase,

Duminică, 25 august 2019, 22:38

A fost întâmpinată de localnici cu pâine şi sare, dar şi cu un pahar din tradiţionala pălincă.

Viorica Dăncilă a venit la Racşa însoţită de mai mulţi miniştri din cabinetul pe care îl conduce, a fost primită de primarul comunei, Toma Betea, alături de copii îmbrăcaţi în port tradiţional, relatează Agerpres.

Candidata PSD la prezidenţiale a făcut o adevărată baie de mulţime, îmbrăţişându-se şi vorbind cu mai mulţi localnici, primind şi o eşarfă tradiţională, pe care şi-a pus-o la gât.

Dăncilă le-a mulţumit gazdelor pentru primire şi a precizat că îşi doreşte să câştige, aşa cum o face, de fiecare dată, şi primarul comunei Racşa.

„Voi merge printre oameni, voi vorbi cu oamenii, pentru că iubesc oamenii şi cred că acest lucru este cel mai important pentru fiecare dintre noi”

Viorica Dăncilă:

Ulterior, cei prezenţi au semnat lista de susţinere, primul fiind edilul Toma Betea, iar apoi Eugen Teodorovici, ministru de Finanţe şi preşedintele executiv al PSD, Petre Daea – ministrul Agriculturii, Gabriel Leş – ministrul Apărării, Sorina Pintea – ministrul Sănătăţii.

Viorica Dăncilă, desemnată candidat al PSD la alegerile prezidenţiale din acest an, şi-a lansat la Racşa campania de strângere de semnături şi consultare „Alături de fiecare român”.

FOTO: Facebook.com/v.dancila/Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/viorica-dancila-si-a-lansat-campania-de-strangere-de-semnaturi-2730622

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata