Viorica Dăncilă, Despre şeful CNAS

0 1

De
Valentina Postelnicu,

Vineri, 19 iulie 2019, 18:55

„Dacă nu îşi dă demisia, îl voi demite, îi voi cere doamnei ministru. Îl vom demite noi şi vom propune pe altcineva”, a spus Viorica Dăncilă.

Şefa Executivului a ţinut să menţioneze că nu l-a întrebat dacă să îşi dea demisia sau nu.

„Eu am spus că trebuie să îşi dea dmeisia, e important să avem, la şefia CNAS o persoană care poate să răspundă tuturor provocărilor din sistem şi care să îşi aleagă cu grijă purtătorul de cuvânt, pentru că nu voi accepta nociodată ca cineva să jignească cetăţenii români”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă a cerut ministrului Sănătății demisia președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Teohari Vulcănescu, și a purtătorului de cuvânt al instituției, Daniel Osmanovici.

Prim-ministrul a precizat, joi, la Drobeta Turnu Severin, că a discutat cu Sorina Pintea, ministrul Sănătății, și despre problema sistemului informatic al cardurilor de sănătate.

Sistemul național care gestionează funcționarea cardurilor de sănătate a fost blocat pentru a 17-a zi la rând.

Citeşte şi:

Marcel Ciolacu, atac la ministrul Culturii, pentru modul în care a gestionat înfiinţarea Muzeului Holocaustului: „O idee bună, însă prost aplicată!”Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/viorica-dancila-despre-seful-cnas-daca-nu-demisioneaza-il-vom-demite-noi-2701033

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata