VIDEO Tatăl lui Marius Moga, premiat pentru întreaga activitate artistică

0 39


Cu acest prilej, juniorul i-a transmis mândru tatălui său un mesaj virtual: „Felicitări, tata, pentru diplomă/e, pentru realizările artistice și profesionale și mulțumesc că ne-ai crescut cu mintea deschisă! La Mulți Ani, Marius Moga sr!”, a scris muzicianul pe Internet, mai ales că pe 8 iunie este și ziua tatălui său. Acesta locuiește la Alba Iulia, într-o casă cu un design inedit și cu proprietăți vaste, dar este în continuare un om simplu. Chiar și așa, el nu este „tatăl lui Marius Moga”, ci a căpătat o oarecare faimă locală, mai ales după ce în urmă cu doi ani a apărut într-un scurtmetraj regizat de Dan Lungu și produs de Cătălin Cădan, în care ilustrează chiar o parte artistică din istoria familiei sale.

Diploma primită de Marius Moga senior      FOTO: Instagram

În film, Marius Moga Sr. joacă în rolul bunicului său, Ioan Moga, domnul de la oraș, care în comuna Șugag devine Nelucu lui Ioan Moga curelarul, copilul care zicea duios din fluier în serile de vară la stână. Ioan Moga revine pe plaiurile natale, la mai mult de 50 de ani de când a plecat să facă școală la oraș, pentru a-l regăsi pe Nelucu, copilul cu fluier .

De asemenea, Marius Moga senior este cunoscut și pentru puterile sale de vindecător, dar și de inițiator și păstrător de obieciuri locale.

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/tatal-lui-marius-moga-premiat-2286194

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata