VIDEO Simona Halep, pusă în dificultate de o întrebare despre Bianca Andreescu: „Nu suntem prietene”

0 1


Simona Halep va debuta marți la US Open, cu americanca Nicole Gibbs (135 WTA). Detalii, ora de start, AICI!Bianca Andreescu începe tot marți. Adversara îi va fi americanca Katie Volynets (17 ani, 407 WTA).

Simona a fost întrebată despre relația pe care o are cu Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA) și despre antrenamentele efectuate împreună. Halep a fost surprinsă și a limpezit lucrurile.

,„Doar o dată ne-am antrenat amândouă. Despre Bianca am spus mereu că e o luptătoare. Merită tot ce i se întâmplă. Nu renunță niciodată. Nu avem o legătură specială, nu suntem prietene. I-am spus în urmă cu trei ani că trebuie să facă pasul la profesioniști, dar atât. Nu e meritul meu. E o jucătoare care poate câștiga multe”, a declarat Halep într-o conferință de presă susținută la New York. 

Simona Halep și Bianca Andreescu se află pe aceeași jumătate de tablou și se pot înfrunta în optimile de finală ale competiției.

Conferința Simonei Halep

VEZI ȘI: 

SERENA WILLIAMS – MARIA SHARAPOVA // Promisiunea făcută de americancă: „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!” 

Ce a făcut soția unui fotbalist, după ce s-a filmat în timp ce gonea pe autostradă cu picioarele pe volan

Libertateahttps://www.gsp.ro/sporturi/tenis/video-simona-halep-pusa-in-dificultate-de-o-intrebare-despre-bianca-andreescu-nu-suntem-prietene-575489.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata