VIDEO Rușine în Cehia! Florin Niță, învins de penultima clasată » Sparta Praga poate cădea de pe locurile de cupe europene

0 35


Sambata, 28 Aprilie

Sparta Praga a pierdut partida disputată pe terenul penultimei clasate, Ostrava, scor 2-3.

Nicolae Stanciu și Florin Niță au fost titulari în meciul care poate scoate Sparta Praga în afara cupelor europene. Decarul român nu a avut cea mai reușită evoluție, fiind înlocuit în minutul 58. Bogdan Vătăjelu a fost introdus pe teren în minutul 86.

Partida a fost una cu ritm și cu o mulțime de faze de poartă. Golul decisiv a fost marcat în minutul 86 de Milan Baros, 36 de ani, fostul atacant al lui Liverpool, printr-o lovitură impecabilă de cap.

 Vezi reușitele din Ostrava – Sparta Praga, scor 3-2!

Sparta Praga ocupă momentan poziția a 4-a, ultima care asigură calificarea în cupele europene, dar poate fi depășită de Slovan Liberec și Jablonec, formații cu un meci mai puțin disputat.

Ostrava rămâne penultima în Cehia, la un punct de prima poziție care asigură prezența în prima ligă și din sezonul viitor.http://www.gsp.ro/international/campionate/video-rusine-in-cehia-florin-nita-invins-de-penultima-clasata-sparta-praga-poate-cadea-de-pe-locurile-de-cupe-europene-538317.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata