VIDEO Ce BOMBĂ! Iasmin Latovlevici a reușit golul sezonului în Turcia, într-un meci de-a dreptul nebun

0 2

Când marchează Iasmin Latovlevici, Bursaspor câștigă. Aceasta pare a fi regula, mai nou, la echipa turcă. Fără Bogdan Stancu, accidentat, antrenorul Samet Aybaba așteaptă execuția lui Lato.

Și, după ce a punctat la 2-0 cu Alanya, pe 26 octombrie, a făcut și în acest week-end diferența. Astăzi, Akhisar a condus cu 2-0 pe teren propriu, dar a pierdut în final, incredibil: 2-4. Iar „tricolorul” a decis meciul.

În minutul 85, la 2-2, jucătorul în vârstă de 32 de ani, avansat mijlocaș stânga, a șutat fantastic de la 30 de metri, mingea oprindu-se aproape de vinclu. Și Bursa învinge din nou în campionat, după o lună. 

‘O Nasıl Bir gol?’

Lasmin Latovlevici #Bursaspor pic.twitter.com/c0k9sOWmUN


— Bursaspor Sayfası (@Bursasporsyfsi) November 25, 2018

Bursaspor a urcat până pe poziția a 11-a în Superliga turcă, cu 16 puncte acumulate în primele 13 etape. Adversara de astăzi rămâne pe 16, primul loc retrogradabil.

Vezi și: PAOK e lider, dar Răzvan Lucescu nu are liniște » S-a certat din nou cu jucătorul-problemă din lot: „Nu știți multe”

https://www.gsp.ro/international/stranieri/video-ce-bomba-iasmin-latovlevici-a-reusit-golul-sezonului-in-turcia-intr-un-meci-de-a-dreptul-nebun-553858.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata