Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, pacienții lui Tuncay Ozturk

0 42


Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, pacienții lui Tuncay Ozturk. Cei doi actori s-au tratat de dureri reumatice la fostul sot al Andreei Marin.

„Mai mult decat bun. Recomand tuturor celor in suferinta sa se adreseze cu incredere lui Tuncay pentru ca este un profesionist de prima mana. Nu numai asta dar si atmosfera este una in care te simti bine. Atat eu cat si sotul meu ne-am simtit mult mai bine dupa aceea”, a spus Mariana Mihut.

Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț

Printre pacienții lui Tuncay se mai numara și gimnastul Marian Dragulescu. Recent,  Tuncay a declarat că  se concentrează doar pe carieră și nu are o iubită. Mai mult, acesta a infirmat zvonurile cum că între el și Sandra, fosta asistentă, ar fi fost o poveste de iubire, așa cum s-a spus.

“Sunt foarte bine, sunt mult mai concentrat pe job-ul meu, pe afacerea mea, totul merge bine, iar viaţa mea este mult mai bună. Sunt singur, aşa că am mai mult timp pentru mine. Nu există niciun motiv pentru care să te căsătoreşti. Nu este cum vrei. Nu sunt pretenţios. Trebuie să fim fericiţi, să ne bucurăm, să râdem de aceleaşi lucruri, să-ţi înţeleagă glumele şi să ne distrăm în vacanţe. Asta este tot ce avem nevoie, de fapt. Nu de altceva. Uneori nu vorbeşti, doar iubeşti, este foarte important”, a spus Tuncay Ozturk la Antena Stars.

Citește și

VIDEO/ Nana Falemi organizează turnee sportive pentru copii, absolut gratuit. „Eu nu am făcut perfomanță în sport făcând bani”Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/victor-rebengiuc-si-mariana-mihut-pacientii-lui-tuncay-ozturk-2227348

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata