„Va avea cea mai mare libertate, doar că eu fac transferurile!”

0 1

Becali afirmă inițial că îi va da mâna liberă în vestiar lui Iordănescu, dar apoi se contrazice, spunând că tot el va fi cel care va face transferurile.

„Eu vreau să fac bani din fotbal, atât vreau, nu mă interesează altceva. El mi-a zis: «Bre nea Gigi, eu vreau să conduc vestiarul». I-am zis că îi voi da cea mai mare putere pe care a avut-o el vreodată. Mi-a zis că trebuie să aibă vestiarul, altfel nu poate face nimic.

N-am vorbit despre transferuri, pentru că niciodată transferurile nu vor fi făcute de antrenor! Eu fac transferurile, pentru că eu vreau să fac bani. Mă voi consulta cu el, dar nu le face el. O să-l întreb: «Edi, ce părere ai? Cu ce jucători crezi tu că pot face bani?». În rest, în vestiar va avea mână liberă”, a spus Becali pentru GSP.ro.

Edi Iordănescu îl vrea pe Ilie Dumitrescu

Edward Iordănescu, 40 de ani, ar merge la FCSB doar cu o garanție: colaborarea cu Ilie Dumitrescu, cel care ar ocupa un post de manager și ar certifica faptul că Gigi Becali e dispus să predea puterea tehnică. 

Becali schimbă de la o zi la alta lista cu antrenorii doriți și niciunul nu e în mod clar accesibil, ușor de instalat. Noul favorit al lui Gigi, Edward Iordănescu, e legat contractual de Gaz Metan și mai are și alte oferte. Nu astea ar fi piedicile principale din calea angajării lui Iordănescu junior, mai important e că el nu e convins c-ar beneficia la FCSB de libertatea de a lucra ca un antrenor normal. Știe foarte bine metoda lui Becali, e conștient că patronul impune titulari și mai dictează schimbări în timpul partidelor.

DE CE SE TEME

Edi s-a și lovit de practica lui Gigi în perioada în care a fost secundul lui Ilie Stan. Atunci a încercat să-l convingă pe „principal” să-și asume mai multe decizii, să fie curajos. Îndrăzneala i-a fost fatală până la urmă lui Stan, demis după un joc cu ASA Târgu Mureș în care nu operase modificările pe care le comandase patronul.

„La un meci a venit Narcis Răducan pe bancă și mi-a arătat telefonul cu un mesaj de la Becali. Pe tot ecranul scria «Tatu, Tatu, Tatu, Tatu, Tatu!»”, a povestit Ilie. Era un ordin să-l trimită pe teren pe micuțul atacant brazilian.

DUMITRESCU E „IDOLUL” LUI GIGI

Ca să nu aibă parte de asemenea scene, Iordănescu ar vrea să fie însoțit la FCSB de Ilie Dumitrescu! Mister s-a retras din antrenorat de când a demisionat chiar de la FCSB, enervat că peluza îi cerea să plece deși nu pierduse niciun meci și calificase echipa în grupele Europa League. De atunci, din 2010, nu a mai antrenat pe nimeni, doar a comentat despre fotbal la TV.

Vezi și:

Gigi Becali s-a decis: „Pe Edi Iordănescu îl pun antrenor la FCSB, dar nu accept pe nimeni peste MM!”

Edi Iordănescu îl vrea pe Ilie Dumitrescu alături de el la FCSB: „Aș merge cu el oriunde, până în pânzele albe!”

 https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-dezvaluie-dialogul-avut-cu-edward-iordanescu-va-avea-cea-mai-mare-libertate-doar-ca-eu-fac-transferurile-567229.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata