UTA ARAD – DINAMO // Florin Prunea, nemulțumit după tragerea la sorți a 16-imilor Cupei: „UTA e una dintre echipele bune” + ce spune Gyuszi Balint, antrenorul arădenilor

0 0


„Din punctul meu de vedere, e o tragere nefavorabilă. Se va juca în condiții speciale. UTA Arad are 5 din 6 victorii cred. E una dintre echipele bune din Liga 2. Va fi o deplasare lungă. Chiar dacă jucăm cu o echipă din Liga 1, din Liga 2 sau Liga 3, tratăm meciul la fel. Cupa României este un obiectiv important pentru noi”, a declarat Florin Prunea la Pro X.

În Liga 2, după 5 etape, UTA are 4 victorii și o înfrângere, fiind pe locul 4. În Liga 1, Dinamo este pe locul 9, cu 9 puncte în 8 etape.

„Nu dați UTA ca victimă sigură!” 

Gyuszi Balint, antrenorul celor de la  UTA, a recționat după tragerea la sorți și a spus că Dinamo este favorită, dar UTA nu trebuie considerată o victimă. 

„Am spus-o dinainte că ne dorim un adversar puternic, o echipă tare și asta am primit. Dinamo rămâne Dinamo, chiar dacă nu e acolo unde istoria o cerem. Dușan și-a pus rapid amprenta asupra echipei, se simte aportul lui. Va fi un meci frumos, între două echipe de tradiție. E clar ca Dinamo e favorită prin prisma eșalonului în care joacă, a experienței, dar nu dați UTA ca victimă sigură. 

Mai sunt însă destule zile până la acest meci, iar eu îmi concentrez atenția spre campionat, unde ne așteaptă meciuri grele. Îmi doresc ca oamenii din conducere să găsească o soluție pentru ca acest meci să se dispute la Arad. Acest oraș merită un astfel de meci. Sperăm că se vor face exporturile necesare și ca acest lucru să fie posibil”, a declarat Gyuszi Balint pentru GSP.RO. 

…despre noul stadion: „Lucrările sunt accelerate. Mai sunt mici lucruri de pus la punct. Gazonul și câteva lucrări la interior, la nivelul vestiarelor. Probabil că în luna aprilie a anului viitor vom putea juca pe stadionul nostru. Acest eveniment se va corela și cu împlinirea a 75 de ani de UTA și am înțeles ca se pregătește un meci special, un spectacol pentru suporterii noștri”.

Vezi AICI tabloul complet al 16-imilor Cupei României

Cine este miliardarul care l-a detronat pe Țiriac din poziția de cel mai bogat român

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/cupa-romaniei/uta-arad-dinamo-florin-prunea-nemultumit-dupa-tragerea-la-sorti-a-16-imilor-cupei-uta-e-una-dintre-echipele-bune-ce-spune-gyuszi-balint-antrenorul-aradenilor-577180.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata