Un Tigru Alungat De Inundații S-a Oploșit în Casa Unui Indian

0 1


Joi, 18 iulie 2019, 17:47

Felina a fost descoperită de vecinii proprietarului, alertaţi de zgomotele care se auzeau din casă, din fericire goală la acel moment.

Tigrul adult, cântărind peste 90 de kilograme, a încercat, ca multe animale din Parcul Naţional Kaziranga, situat în districtele Golaghat şi Nagaon, să ajungă într-o zonă uscată, după ce circa 90% din teritoriul rezervaţiei a fost inundat.

Un veterinar a fost chemat la faţa locului pentru a tranchiliza animalul, care va fi eliberat în sălbăticie la căderea nopţii, a informat pe Twitter Wildlife Trust India, care a şi distribuit imaginile cu acesta.

Listat în Patrimoniul Mondial UNESCO, Parcul Naţional Kaziranga găzduieşte cea mai mare populaţie din rinoceri indieni cu un singur corn din lume.

Din cauza inundaţiilor, unele dintre animale parcului s-au adăpostit în zonele mai înalte din rezervaţie, însă multe au început să migreze spre munţii din districtul Karbi Anglong, aflat mai la sud, traversând autostrada naţională 37.

Potrivit oficialilor, 54 de animale, printre care şase rinoceri, s-au înecat în acest parc din nord-estul Indiei, în urma inundaţiilor.

Citeşte şi:

VIDEO | Imagini incredibile: un tigru a ieșit în fugă dintr-o pădure și a alergat un motociclistSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-tigru-alungat-de-inundatii-s-a-oplosit-in-casa-unui-indian-2699884

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata