Un Tânăr S-a Deghizat într-un Bătrân și A Vrut Ca Să Prindă Un Zbor De Statele Unite

0 0


Marți, 10 septembrie 2019, 23:40

Ca să corespundă datelor din pașaport, el a trebuit să se deghizeze și să arate ca un bătrân de 81 de ani, fiindcă în act scria că ar fi născut în 1938, a notat cnn.com.

El s-a prezentat la aeroport cu părul alb, cu ochelari, chiar și cu un scaun cu rotile, din care susținea că nu se poate ridica.

Dar staff-ul aeroportului a realizat repede că aveau de-a face cu o tentativă de fraudă, fiindcă pielea lui arăta ca a unui tânăr, nicidecum ca a unui bărbat de 81 de ani.

„Poza ca și cum ar fi foarte bătrân și cu handicap locomotor”, a spus Shrikant Kishore, de la departamentul de securitate al aeroportului.

Firele de păr erau negre la bază

Îmbrăcat cu tunică, pantaloni și turban, toate albe, și cu papuci negri, respectivul părea agitat și evita privirea celor de la securitate.

„Era clar că nu arăta ca un om de peste 80 de ani. Pielea lui era ca a unui om tânăr. La controlul de securitate i s-a spus să se ridice în picioare. A spus că nu poate. I s-a spus că trebuie să stea ridicat, cu ajutorul oamenilor de la securitate.

Aceștia a observat că avea părul alb, dar la bază firele erau negre, semn că se vopsise”, a mai spus Shrikant Kishore.

După ce a fost demascat, infractorul a recunoscut că este Jayesh Patel, în vârstă de 32 de ani, din statul indian Gujarat.

El se prezentase la aeroport cu un pașaport pe care scria că ar fi Amrick Singh, un bărbat născut în New Delhi, în luna februarie a anului 1938.

Nu se știe de ce bărbatul a apelat la această tentativă de a pleca fraudulos din India.

Citeşte şi:

Două hoațe din Londra s-au deghizat în musulmane, pentru a-și ascunde fețele. Când au fost prinse, și-au pus poalele în cap

Liderul unei rețele de trafic de droguri din Brazilia s-a deghizat în propria sa fiică, în încercarea de a evada din închisoare

Un primar s-a deghizat pentru a-și testa angajații. Ce a descoperit

GSP.RO

VIDEO Clipul care a înfuriat internetul! S-a aflat vârsta fanului care trăgea cu sete din țigară la Bursaspor – Fenerbahce

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

HOROSCOP

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-tanar-s-a-deghizat-intr-un-batran-si-a-vrut-ca-sa-prinda-un-zbor-de-statele-unite-2743926

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata