Un Tânăr De 19 Ani Din Gorj A Murit La Coasă! Un Element De La Motocoasă S-a Desprins și I-a Tăiat Gâtul!

0 1


Marți, 10 septembrie 2019, 22:32

Tragicul eveniment a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, a informat gds.ro.

Adolescentul era la cosit, alături de rude. La un momentan, un element din motocoasă s-a desprins și l-a lovit accidental pe băiat exact în zona gâtului.

Acesta a avut o hemoragie severă, iar aceasta a fost stopată prin intervenția unui echipaj de ambulanță. Victima a fost transportată la spital, însă nu a mai putut fi salvată.

Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana, a dat detalii despre felul în care s-a petrecut tragedia.

L-a lovit de la o distanță de 17 metri!

Tânărul povenea dintr-o familie cu patru frați, iar mama sa lucra în străinătate.

„Este o tragedie. Participa la niște activități agricole. Mai exact la cosirea fânului pe o luncă a satului Izvarna. Se afla în spatele unei cositoare centrifugale trasă de un tractor.

S-a desprins un obiect tăietor cu o viteză extraordinar de mare și l-a lovit în gât la o distanță de peste 17 metri. I-a tăiat gâtul. Au urmat transportul la spital. A ajuns și la Craiova, dar nu a mai putut fi salvat.

A fost și operat, dar hemoragia s-a reluat și nu a mai putut fi salvată viața tânărului”, a declarat Marian Slivilescu, primarul din Târgu Jiu.

Citeşte şi:

Un bătrân din Comarnic a fost omorât de un motociclist! Victima a traversat neregulamentar

Copil de 5 ani mort într-un accident rutier produs în Dolj

Un copil în vârstă de 5 ani a murit, iar un altul, de 12 ani, e în stare gravă, după un accident în Dolj. Mama lor e vinovată de tragedie

GSP.RO

VIDEO Clipul care a înfuriat internetul! S-a aflat vârsta fanului care trăgea cu sete din țigară la Bursaspor – Fenerbahce

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

HOROSCOP

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-tanar-de-19-ani-din-gorj-a-murit-la-coasa-un-element-de-la-motocoasa-s-a-desprins-si-i-a-taiat-gatul-2743899

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata