Un Segment Din Autostrada Lugoj – Deva, Care Nici N-a Fost Dat în Folosință, Are Deja Nevoie De Reparații! O Porțiune S-a Crăpat și Riscă Să O Ia La Vale

0 0


Miercuri, 11 septembrie 2019, 22:10

În apropierea nodului Holdea, s-a format o crăpătură care străbate banda de urgenţă, taluzul şi drumul tehnologic. Iar în unele zone, terenul a luat-o deja la vale, a notat observator.tv.

Lotul trei al autostrăzii ar fi trebuit deschis circulaţiei în acelaşi timp cu lotul patru, inaugurat cu o lună. Înainte de recepţie, Compania de Drumuri a cerut constructorului extinderea garanţiei, de la patru la zece ani. 

Firma a refuzat aşa că întreg contractul a fost reziliat. Ministrul Transporturilor a amenințat că îi va da în judecată pe constructori.

„Pentru faptul că niste şmecheri și-au bătut joc de stat, cu siguranţă voi face plângere penală tuturor”, a spus Răzvan Cuc.

 

Citeşte şi:

Când va fi deschis lotul 3 din autostrada Deva – Lugoj. Anunțul făcut de Răzvan Cuc

De ce a fost reziliat contractul pentru lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva. Explicațiile ministrului Răzvan Cuc

Contractul pentru Lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva a fost reziliat. Asociația Pro Infrastructură: „Inaugurarea celor 21 de km devine incertă”

GSP.RO

Dinu, despre accidentul provocat de Mario: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 €. Să meargă cu metroul!”

Horoscop 12 septembrie 2019. Zodia care are probleme cu prietenii din cauza banilor

HOROSCOP

Horoscop 12 septembrie 2019. Zodia care are probleme cu prietenii din cauza banilor

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-segment-din-autostrada-lugoj-deva-care-nici-n-a-fost-dat-in-folosinta-are-deja-nevoie-de-reparatii-o-portiune-s-a-crapat-si-risca-sa-o-ia-la-vale-2744725

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata