Un Român A Fost Arestat Pentru Patru Agresiuni Sexuale în Spania

0 0


Vineri, 23 august 2019, 23:15

Două dintre tentative s-au încheiat cu violuri, iar în alte două cazuri victimele au reușit să scape, a notat ziarulromanesc.es.

Primul atac a avut loc la sfârșitul lunii iulie. O femeie care se afla după miezul nopții, pe Avenidas în Palma așteptând autobuzul într-o stație, a fost abordată de un necunoscut.

Un bărbat aflat într-o mașină a oprit și a intrat în vorbă cu victima, oferindu-se să o ducă la destinație.

Femeia a acceptat, însă în loc să o ducă acasă, bărbatul a dus-o într-un alt loc izolat, a lovit-o și a violat-o.

A doua victimă își plimba câinele când a fost abordată de agresor

O altă agresiune a avut loc la începutul lunii august, în jurul orei 11 noaptea, când o femeie își plimba câinele prin zona Cala Major.

Același suspect i-a făcut complimente, victima s-a îndepărtat, dar bărbatul a apucat-o și a încercat să o târască într-o zonă a parcului din apropiere, fără lumină.

Victima a rezistat și s-a luptat cu bărbatul, căzând la pământ. Agresorul nu i-a dat drumul, a continuat să o târască de păr, dar femeia a început să urle, ceea ce a alertat vecinii din zonă și l-a determinat pe bărbat să fugă.

Bărbatul n-a putut fi prins, fiindcă nu avea un domiciliu stabil în oraș, ci se plimba de colo colo cu mașina.

El a fost reperat de un polițist pe 19 august și a fost prins în trafic

Citeşte şi:

Gheorghe Dincă a cerut în arest acces la televizor și la ziare. E interesat de tot ce se scrie și se spune despre el și crimele de la Caracal . „Adună informații, fără însă să le discute cu cineva”

ALERTĂ ÎN CAPITALĂ. O tânără a sunat la 112 și a anunțat că a fost sechestrată într-un apartament din zona Drumul Taberei. Acțiune de amploare a polițiștilor pentru găsirea ei. Alarma a fost falsă

Conflict sângeros la Balotești. Șase persoane au fost rănite

GSP.RO

Serena Williams – Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-roman-a-fost-arestat-pentru-patru-agresiuni-sexuale-in-spania-2729566

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata