Un Bărbat Care Cosea Iarba A Căzut De La Cinci Metri în Lacul Izvoru Muntelui!

0 1


Marți, 13 august 2019, 09:12

Bărbatul cosea iarba cu un utilaj, iar, la un moment dat, s-a dezechilibrat de pe tractoraș și a căzut de la o înălțime de cinci metri în lacul Izvoru Muntelui, a notat zch.ro.

Ginerele bărbatului a sunat la 112 la ora 12.30. „La locul solicitării s-a deplasat echipajul de pompieri de la Garda II Poiana Teiului, cu o autospecială de intervenție”, a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. 

Bărbatul a fost transportat la spitalul orășenesc din Târgu Neamț. În zona în care a picat, apa nu avea mai mult de 1 metru, dar bărbatul a suferit leziuni serioase și nu s-a mai putut mișca.

Citeşte şi:

„Le-am spus că sunt ținută cu forța și nu au făcut nimic”. Traficată la 16 ani în Caracal și apoi violată, victima povestește cum polițiștii „m-au făcut curvă și mi-au zis «da’ ce, ție nu ți-a plăcut?»”

GSP.RO

Simona Halep e îndrăgostită nebunește! Gestul din SUA făcut pentru iubitul ei, pare să treacă cu greu peste zilele în care acesta nu e alături de ea

Cu o singură poză a arătat toată durerea din sufletul ei. Lidia Buble nu a scris nimic, dar toți au înțeles mesajul și e foarte trist

Unica.ro

Cu o singură poză a arătat toată durerea din sufletul ei. Lidia Buble nu a scris nimic, dar toți au înțeles mesajul și e foarte trist

Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc! Au divorțat în secret după 3 ani de nuntă și 9 de relație... Nașii lor sunt Andra și Măruță!

Viva.ro

Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc! Au divorțat în secret după 3 ani de nuntă și 9 de relație… Nașii lor sunt Andra și Măruță!

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-barbat-care-cosea-iarba-a-cazut-de-la-cinci-metri-in-lacul-izvoru-muntelui-2721307

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata