Un Băiat De 14 Ani S-a Aruncat în Fața Trenului Pentru Că Era Hărțuit La școală

0 1


De
Dana Aramă,

Miercuri, 17 iulie 2019, 23:16

Sam Connor, în vârstă de 14 ani, și-a lăsat lucrurile unor prieteni înainte de a se pune pe calea ferată în Chertsey, Marea Britanie. Acesta a făcut gestul extrem în fața mai multor colegi de la școala catolică unde învăța. Acesta a murit după ce a fost călcat de tren.

Potrivit The Sun, Sam era singuratic și că era hărțuit la școală.

Imediat după ce băiatul s-a sinucis în fața colegilor săi, la fața locului a sosit un echipaj de urgență, medicii confirmând decesul.

„Este o problemă cu hărțuirea. Fiul meu îl vedea adeseori pe Sam singur în curtea școlii. Nu a văzut niciodată dacă a fost atacat fizic, însă știa că este hărțuit și traumatizat psihic. Este îngrozitor”, a declarat mama unui elev de la școala unde învăța Sam.

După tragedie, directorul colegiului, James Kibble, a anunțat că toți elevii vor fi ajutați de un psiholog pentru a depăși trauma suferită în urma sinuciderii lui Sam Connnor.

FOTO: Facebook

Citeşte şi:

Tragedie la Brăila: Un bătrân a murit după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa calea feratăSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-baiat-de-14-ani-s-a-aruncat-in-fata-trenului-pentru-ca-era-hartuit-la-scoala-2699213

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata