ULTIMA ORA: „Si-a reziliat contractul cu FCSB”. Mihai Stoica a facut anuntul despre un fotbalist important!

0 1Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a anuntat ca Raul Rusescu si-a reziliat contractul cu formatia ros-albastra.


Raul Rusescu si-a reziliat contractul cu FCSB la doar doua zile dupa incheierea Play Off-ului. Mihai Stoica a anuntat ruperea intelegerii.


In varsta de 30 de ani, Rusescu a marcat 4 goluri in 19 aparitii in actualul sezon al Ligii I. El venise liber de contract de la Osmanlispor, dar a fost trecut pe lista neagra de patronul Becali, cel care a afirmat de mai multe ori in ultima perioada ca fotbalistul va parasi FCSB.


Rusescu a plecat a treia oara de la FCSB
Raul Rusescu a jucat in trei randuri pentru FCSB. Lansat de Urziceni, el a ajuns pentru prima data la FCSB in 2011. In primele sale doua sezoane in tricoul ros-albastru a avut cel mai mare succes, golurile sale si titlul de golgheter al Ligii I castigat in 2013/13 lansandu-l catre Sevilla.


Sevilla l-a cumparat cu 3 milioane de euro, dar l-a folosit doar 7 minute, imprumutandu-l apoi la Braga si FCSB.


Dupa al doilea periplu la FCSB, Rusescu a mers in Turcia, la Osmanlispor. El a fost titular timp de doua sezoane, iar in al treilea nu a mai jucat deloc.


In ultimul an, el a evoluat din nou la FCSB.Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

https://www.sport.ro/liga-1/ultima-ora-si-a-reziliat-contractul-cu-fcsb-mihai-stoica-a-facut-anuntul-despre-un-fotbalist-important.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata