ULTIMA ORA | Rasturnare de situatie?! Viitorul a sters comunicatul in care confirma transferul lui Baluta – www.sport.ro

0 4Brighton plateste 3 milioane de euro in schimbul lui Tudor Baluta


UPDATE 19:00 Viitorul a sters comunicatul in care confirma plecarea lui Baluta la Brighton!


UPDATE 18:23 Viitorul a confirmat plecarea lui Tudor Baluta la Brighton. In scurtul comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, Viitorul anunta ca Baluta va juca in Liga 1 pana la finalul sezonului, sub forma de imprumut.


UPDATE 16:05 Tudor Baluta nu se va intoarce la Viitorul sub forma de imprumut, pana la finalul sezonului, asa cum erau informatiile initiale, ci va ramane la Brighton.


Conform unui reporter englez care se ocupa de clubul Brighton, Tudor Baluta urmeaza sa intre in circuitul echipei U23.


The other under-23s overseas signing is 19-year-old Romanian midfielder/defender Tudor Baluta from Viitorul. #bhafc


— Andy Naylor (@AndyNaylorArgus) January 31, 2019


UPDATE 13:00 Tudor Baluta efectueaza la aceasta ora vizita medicala si urmeaza sa semneze dupa amiza cu Brighton.


Tudor Baluta, mijlocasul Viitorului, este foarte aproape de a semna cu Brighton. Conform informatiilor www.sport.ro, Baluta se afla in aceasta seara in Anglia unde va efectua vizita medicala la clubul de Premier League.


Daca totul va decurge conform planului, Baluta va semna contractul cu Brigton si, cel mai probabil, va fi lasat sa joace pentru Viitorul pana la finalul sezonului.


De Baluta s-au mai interesat si italienii de la Genoa. Potrivit Gazzetta dello Sport, italienii voiau sa plateasca 6 milioane de euro pentru „pachetul” Baluta-Ianis Hagi.

https://www.sport.ro/anglia/ce-lovitura-transferul-carierei-pentru-un-roman-face-vizita-medicala-si-semneaza-in-premier-league.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata