Ultima fotografie cu Jose Reyes in viata, publicata de spanioli! Fostul atacant a fost inmormantat astazi. Sergio Ramos: „E unul dintre cele mai grele momente din viata mea”

0 0Spania nu se opreste din plans. A fost durere fara margini la inmormantarea lui Jose Reyes. Fost coleg cu Reyes, Rusescu a trimis si el o coroana. A aparut si ultima poza cu el in viata!


Jose Antonio Reyes a fost inmormantat in orasul natal.  Mii de oameni l-au plans pe ultimul drum! Rusescu a trimis o coroana pentru fostul sau coleg de la Sevilla!

 

Sicriul lui Reyes a trecut pe la stadionul Sevillei si fost pus langa cele 3 trofee Europa League castigate de el.


Florentino Perez, Raul si Sergio Ramos au mers sa-l planga pe Reyes!

 
„Unul din momentele cele mai triste pentru ce inseamna Sevilla, pentru cei care eram prietenii lui Reyes si pentru lumea fotbalului”, a spus capitanul lui Real Madrid.


Duminica noapte, fanii Sevillei si-au luat adio de la Reyes!


Spaniolii au gasit si ultima poza a lui Reyes, era in masina cu cei doi verisori ai sai. Reyes gonea cu 237 de kilometri pe ora. O explozie la cauciuc ar fi fost cauza accidentului.

Roland Garros 2019 – Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete


FINALA NATIONS LEAGUE, in direct la PRO TV: duminica, 9 iunie, 21:45!


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

https://www.sport.ro/spania/ultima-fotografie-cu-jose-reyes-in-viata-publicata-de-spanioli-fostul-atacant-a-fost-inmormantat-astazi.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata