Tudor s-a retras din arbitraj si face turul manastirilor! Dezvaluirea incredibila despre fiul sau!  – www.sport.ro

0 2Alexandru Tudor a decis sa se retraga din arbitraj.


„Brad Pitt” Tudor a decis sa renunte la arbitraj in acest sezon. Meciul Concordia Chiajna – Poli Iasi a fost ultimul in calitate de central. Dupa ce a luat aceasta decizie, fostul arbitru a decis sa faca turul manastirilor si sa povesteasca alaturi de calugari aventurile traite de-a lungul timpului in fotbal.


Tot calugarii au fost cei care l-au ajutat pe Tudor sa nu se mai supere pe fani: „Parinte, dar imi blestema familia, imi zic de rau. <Bucura-te frate, ca iti iau din pacate>”, a dezvaluit fostul arbitru.


Tudor nu este singurul cavaler al fluierului care isi petrece timpul in lacasurile sfinte. El a dezvaluit ca in deplasari prefera sa stea la manastiri, iar foarte multi dintre colegii sai il urmau: „Multi dintre colegii mei au stat cu mine la manastire. Majoritatea. Chiar daca nu erau ortodocsi”.


Alexandru Tudor a povestit si cum a trait meciurile in care i-a arbitrat pe cei mai importanti jucatori ai momentului, Lionel Messi si Cristiano Ronalo: „Cu Messi n-am avut niciun fel de dialog. El a jucat fara sa scoata vreun cuvant. Iar cu Ronaldo am stat de vorba, pentru ca a incercat el cateva de-ale lui, dar a incercat sa fie simpatic”.


Fiul fostului arbitru viseaza sa ajunga fotbalist, iar Tudor a apucat deja sa il arbitreze pe acesta. El a dezvaluit ca nu a stat pe ganduri atunci cand a venit vorba sa il elimine: „L-am arbitrat si l-am si dat afara odata, ca dadea din gura prea mult”, a dezvaluit Alexandru Tudor.

https://www.sport.ro/sporturi/tudor-s-a-retras-din-arbitraj-si-face-turul-manastirilor-dezvaluirea-incredibila-despre-fiul-sau.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata