„Tu n-ai jucat fotbal până acum?”

0 2

Vezi în video declarația dată de Florin Bratu

 

„Franța e un campionat fizic, unde ai nevoie de forță. Eu aveam viteză.
Când am ajuns acolo, am fost pus la niște teste. După aceea, oamenii m-au întrebat «Tu sigur ai făcut fotbal până acum? Sigur ai făcut antrenamente specifice?» Am zis că da și au spus «Nu se vede nimic!».

Până la 18-19 ani nu am făcut niciun cantonament și nici antrenamente specifice. Era totul nativ! Ajungând la o vârstă la care trebuia să trec la profesioniști, am avu probleme. 

Am avut probleme fizice. M-au băgat într-un sistem de pregătire, cam o lună de zile. M-am trimis în pădure să alerg. Îmi dădeau un ceas, traseul și mă monitorizau. Vedeam că îmi crește rezistența pe zi ce trece. Mă monitorizau și nu puteam să trișez. Am făcut asta și după aceea am început să joc.

Fizic, la Nantes, am avut de suferit. La Valenciennes mi-am revenit și am jucat. În România nu am avut instruire bună, nu am avut inițiere bună. Nu am rezistat fizic. Dacă eram mai puternic, puteam demonstra bemai multe”, a declarat Florin Bratu la GSP LIVE.

Florin Bratu a ajuns la FC Nantes în vara lui 2004, de la Galatasaray. A jucat 17 meciuri într-un sezon, marcând două goluri. Ulterior a fost împrumutat la Dinamo și la FC Valenciennes, fiind vândut în 2007.

Vezi și:

 

 https://www.gsp.ro/international/stranieri/florin-bratu-i-a-uimit-pe-sefii-lui-nantes-tu-n-ai-jucat-fotbal-pana-acum-567193.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata