Treaba banditilor e sa fie banditi! – Stirea Zilei

0 8


Parchetul General cere Jandarmeriei lista forţelor de ordine cu indicativul de pe cască acoperit cu bandă izolatoare. 

Procurorii vor să afle câţi aveau numerele de identificare acoperite şi mai ales de ce. Dacă a fost o decizie individuală sau una instituţională. Iar pentru asta este necesară o anchetă internă la Jandarmerie. De altfel, şeful Jandarmeriei, Ionuţ Sindile, a fost azi la Parchet.

Florin Călinescu este nemilos cu jandarmii care au indicativul acoperit: să fie judecaţi ca dezertori.

Carmensita (n.r – Carmen Dan ), vezi ce înseamnă să ai un dobitoc pe post de sef. 
Deci, Livulică, chiar dacă eşti ocupat acum să aşezi bun platnicii, din bugetu’ de stat, la mesele de nuntă şi pe mine mă mănâncă la livretu’ militar să aflu la ce masă şi lângă cine îi pui pe Bădălău, Tudose şi Abramburica, de exemplu…că doar nu o sa-i plasezi lângă Arsene şi coclitu ăla de la Vaslui, aş vrea ca şi cetăţean plătitor de taxe să-i tratăm ca dezertori şi să-i judecăm în tribunale militare pe toţi cei care şi-au acoperit matricola în măcelul din 10 august.

Este inadmisibil ca militar român să-ţi ascunzi identitatea atunci cănd anihilizezi duşmanul. În cazul de faţă, tot român. Şi să nu aud gargară că au fost agresori acolo.

Bunicul meu, jandar, avea o vorba: Treaba bandiţilor e să fie bandiţi. Treaba noastră, a jandarilor e să-i prindem, zicea el„, a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Sursa: https://stireazilei.com/mesajul-lui-florin-calinescu-pentru-noul-sef-al-jandarmeriei-treaba-banditilor-e-sa-fie-banditi/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata