TRANSFERURI LA DINAMO // Cine sunt oamenii care propun jucători la Dinamo + Cum i-a obligat conducerea să-și asume deciziile

0 3

După plecarea lui Florin Bratu de la Dinamo a început un adevărat război între acesta și oficialii dinamoviști, subiectul fiind cine a adus în vară fotbaliștii slabi ca Sergiu Popovici, Mircea Axente sau Tomislav Gomelt.

Pentru a evita pe viitor astfel de lucruri, președintele Alexandru David a instituit o nouă regulă în birourile din Ștefan cel Mare.

Conform surselor GSP, fiecare om de fotbal de la club care vizionează DVD-uri cu posibilele ținte de transfer este obligat să facă un raport scris și tot în scris să spună dacă respectivul fotbalist se ridică sau nu la nivelul pretențiilor echipei din Ștefan cel Mare.

Oamenii care analizează sunt Ionel Dănciulescu, Marius Iorga, Gabi Răduță, dar și antrenorul secund Iulian Mihăescu.

9jucători a dat Dinamo afară de când s-a întors Mircea Rednic

4jucători au fost împrumutați sau vânduți de Dinamo în această iarnă

Jucătorii aduși de Florin Bratu

Nume / Post
Delorge fundaș dreapta
Popovici fundaș stânga
Cooper mijlocaș central
Gomelt mijlocaș central
Axente atacant
Subotici atacant

Gomelt a creat scandal

Aducerea lui Tomislav Gomelt a creat un adevărat haos în sânul vestiarului. Plătit cu 14.000 de euro pe lună, la insistențele lui Bratu, mijlocașul și-a creat antipatii printre colegii cu salarii mai mici. Și căpitanul Dan Nistor a fost deranjat și a ridicat această problemă conducerii din Ștefan cel Mare.

Azi e primul amical

„Câinii roșii” au ajuns acum două zile în cantonamentul din Antalya, unde vor sta până pe 25 ianuarie. Elevii lui Mircea Rednic vor juca astăzi primul joc de pregătire, împotriva celor de la Hajduk Split (Croația). Următoarele amicale sunt pe 16 ianuarie cu Sion (Elveția), pe 20 ianuarie cu FK Liepaja (Letonia) și pe 23 ianuarie cu Dinamo Moscova (Rusia).https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/transferuri-la-dinamo-cine-sunt-oamenii-care-propun-jucatori-la-dinamo-cum-i-a-obligat-conducerea-sa-si-asume-deciziile-557303.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata