„TOTI JUCATORII SUNT DE VANZARE”. Cutremur la o echipa din Liga I! Situatia financiara disperata impinge la o decizie extrema: „Clubul nostru asa a trait, din vanzarea de jucatori”

0 1Astra nu si-a platit jucatorii de luni bune, iar Alibec a ajuns sa se planga ca nu mai are bani nici de benzina. Mama sa, Emilia Stroe, a recunoscut ca ii trimite bani.


Astra Giurgiu, fosta campioana a Ligii I, trece prin momente dificile. Clubul din Giurgiu are datorii mari catre jucatori si risca sa inceapa sa ii piarda daca acestia isi vor depune memorii. Pentru a se redresa, Astra anunta ca e dispusa sa vanda orice fotbalist.


„Toti jucatorii sunt de vanzare”
Conducerea Astrei anunta ca toti fotbalistii sunt de vanzare. Petre Buduru, presedintele Consiliului Director al clubului, a vorbit in aceasta dimineata la PRO X.


„Alibec este oricand de vanzare! De fapt, toti jucatorii de la noi sunt de vanzare! Clubul nostru asa a trait, din vanzarea de jucatori”, a spus Petre Buduru.


Astra se poate salva daca va castiga Cupa
Astra mai are o finala de Cupa Romaniei de disputat si o sansa enorma. Daca va cuceri trofeul, va merge in turul 2 al Europa League, unde va fi cap de serie. Giurgiuvenii pot castiga bani din participarea in cupele europene, bani care ar insemna pentru ei o gura de oxigen.


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

https://www.sport.ro/liga-1/toti-jucatorii-sunt-de-vanzare-cutremur-la-o-echipa-din-liga-i-situatia-financiara-disperata-impinge-la.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata