Toni Conceicao ia atitudine în războiul de culise de la CFR: „Avem nevoie de asta!” + Laude pentru un jucător: „E un mare profesionist”

0 12

Sambata, 06 Octombrie

Toni Conceicao, antrenorul lui CFR Cluj, s-a declarat extrem de mulțumit după victoria reușită pe terenul Astrei Giurgiu, 2-1. Acesta a comentat și plecarea lui Iuliu Mureșan din club. 

„Am jucat bine în prima repriză, am făcut un joc foarte bun. Jucătorii au avut atitudine și sunt mulțumit. Deac e un mare profesionist. A stat departe de teren 3 luni, dar a făcut o recuperare intensă cu fizioterapeutul. A intrat bine în meci, sunt fericit. 

Avem nevoie de stabilitate la nivelul conducerii, asta e cel mai important pentru jucători și antrenori. Noi trebuie să ne facem treaba, suntem profesioniști, dar avem nevoie de stabilitate”, a spus Conceicao, la Look TV. 

„A fost o partidă grea, mă bucur că am câștigat, aveam nevoie de puncte. Puteam să câștigăm la o diferență mult mai mare. Mă bucur că cei de la națională au încredere în mine, e o perioadă foarte bine prin care trec, sper să nu se termine această perioadă” George Țucudean, atacant CFR Cluj, marcatorul primului gol

Vezi și: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/toni-conceicao-ia-atitudine-in-razboiul-de-culise-de-la-cfr-avem-nevoie-de-asta-laude-pentru-un-jucator-e-un-mare-profesionist-549967.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata