„Toate au fost împotriva noastră”

0 1

Corneliu Papură, antrenorul interimar al oltenilor, a încercat să găsească explicații pentru sezonul complet ratat al Craiovei. Tehnicianul n-a uitat să-l taxeze pe Tiago Ferreira, fundașul care și-a lăsat echipa în zece în finalul partidei după un gest stupid. 

„La un asemenea meci, acel gest nu trebuia să existe. Dacă jucam 11 vs 11, aveam șanse să câștigăm. Cât am putut să ținem un ritm bun, adversarul nu s-a apropiat de poartă. Am avut neșansă, ne-am dat autogol și nu am reușit să câștigăm. Cu toții suntem supărați, vom face o analiză și vom vedea de ce am ajuns să facem astfel de gesturi. 

De ce am pierdut? Nu am reușit să ținem ritmul din prima repriză. Am scăzut ritmul în final și asta s-a simțit”, a spus Corneliu Papură, la Look Sport. 

Papură: „Toate au mers împotriva noastră”

Papură a vorbit apoi despre cauzele care au dus ca echipa lui să piardă locul 3, deși oltenii începuseră play-off-ul din postura de candidați la titlu. 

„E clar că n-ar fi un sezon bun dacă ratăm cupele europene, mai ales că în ultimii doi ani am fost acolo. Atât s-a putut, a fost multă neșansă, a contat și accidentarea lui Koljic. Contează orice jucător pe care nu-l ai la dispoziție, am avut jucători accidentați, suspendați. Toate au mers împotriva noastră”, a mai spus Papură.  

…despre viitorul său la echipă: „Nu știu dacă rămân din sezonul viitor, vom vedea”.

Citește AICI cronica meciului CSU Craiova – Viitorul 1-2

Vezi și: 

CFR Cluj, FCSB și Viitorul vor juca în Europa » Câte tururi au până în grupe și când intră în joc + ultima reprezentantă se decide la finala Cupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/papura-explica-sezonul-ratat-al-craiovei-toate-au-fost-impotriva-noastra-567452.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata