Ținuta care i-a scos în evidență burtica de gravidă lui Meghan Markle

0 16

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a acestui an. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, urmează să nască în primăvara anului viitor.

În prezent, Meghan Markle și Prințul Harry se află într-un turneu de 16 zile Australia și Pacificul de Sud, primul lor tuneu internațional de amploare. În cea de-a treia zi a turneului pe care îl efectuează alături de partenerul său de viață în Australia, Meghan Markle a participat la numeroase evenimente și a fost cât se poate de activă.

Ea a purtat o rochie de culoare bleumarin și un cardigan de culoare crem. Când și-a dat jos cardiganul, rochia i-a scos în evidență burtica de gravidă. Soția Prințului Harry a radiat de fericire la brațul partenerului ei de viață. Cei doi au fost înconjurați cu foarte multă simpatie de admiratori, care abia așteptau să-i vadă.

FOTO: Hepta

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Cazul teribil al tatălui pedofil, care se uita la filme porno și-și mângâia fata de 9 ani! Rapoarte oficiale: 762 de copii abuzați sexual în 2017, cifra crește cu 15% în 2018

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/tinuta-care-scos-evidenta-burtica-de-gravida-lui-meghan-markle-foto-2428149

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata