THURINGER HC – CSM BUCUREȘTI 30-38 // VIDEO CSM București, dezlănțuită în Germania! ”Tigroaicele” s-au distrat cu Thuringer și s-au calificat matematic în sferturile Ligii

0 4


VIDEO cu cele mai tari faze

Fără Majda Mehmedovic, accidentată în această săptămână, ”tigroaicele” nu au avut cel mai ușor start de meci și au suferit în primele 15 minute. Nemțoaicele au condus cu 3-1, 4-2 și 5-4, iar CSM a trecut în avantaj pentru prima dată abia în minutul 13.

Treptat, jucătoarele lui Dragan Djukic au început să controleze jocul și să înscrie la foc automat. Un plus în a doua parte a primei reprize a fost și în jocul din defensivă, care a devenit mult mai ertmetic. CSM a intrat la pauză cu un avantaj de 5 goluri, scor 17-12.

Repriza secundă a fost în întregime la discreția campioanei României, care a înscris la aproape fiecare atac, etalând un joc foarte spectaculos, ce-i drept în fața celui mai modest adversar din grupă.

Macedoneanca Jovanka Radicevic a fost MVP-ul partidei, reușind să înscrie nu mai puțin de 13 goluri din 15 aruncări, un procentaj excelent de 87%. A doua marcatoare a bucureștencelor a fost Elizabeth Omoregie, cu 6 reușite.

CSM București a urcat pe locul secund în grupă, acumulând 10 puncte și fiind deja sigură de accederea în sferturi. Următorul meci e derby-ul grupei, cu Gyor, pe 23 februarie pe teren propriu.

Sâmăbătă, FTC Budapesta a învins-o, la Ljubljana, cu 25-23 pe Krim și s-a apropiat de CSM. Vicecampioana Ungariei a fost condusă cu 8-2, dar a revenit incredibil, în special datorită evoluției portarului Blanka Biro.

Aseară, tot în grupa CSM-ului, Gyor a întâlnit pe teren propriu pe Vipers Kristiansand, campioana Norvegiei, unguroaicele impunându-se cu 33-29. 

Vezi și: Thuringer HC – CSM București // Goana după puncte: „Jucăm în Liga Campionilor și nu întâlnim echipe slabe”https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/thuringer-hc-csm-bucuresti-30-38-video-csm-bucuresti-dezlantuita-in-germania-tigroaicele-s-au-distrat-cu-thuringer-si-s-au-calificat-matematic-in-sferturile-ligii-559665.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata