Tensiuni la PSG! Antrenorul Tuchel i-a înfruntat pe șefi din cauza unui fotbalist

0 2

Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG, a spus că Rabiot nu va mai juca la campioana Franței pentru că refuză să își prelungească înțelegerea.

Totuși, potrivit celor de la Le Parisien, Tuchel nu este de acord cu decizia șefilor. Antrenorul lui PSG vrea să se bazeze în continuare pe serviciile mijlocașului și a transmis conducerii că vrea să-l folosească până la finalul contractului.

„Rabiot trebuie să fie profesionist. Și noi la fel. Nu este primul fotbalist care se află într-o situație de acest fel. S-a mai întâmplat asta și la PSG.

Sunt convins că poate fi profesionist, așa cum a fost până acum. Asta vreau de la el. Orice situație se poate rezolva. Aparține clubului, e jucătorul nostru și se antrenează cu noi”, a declarat Tuchel într-o conferință de presă.

Rabiot, crescut la juniorii lui PSG, a jucat 20 de meciuri în acest sezon, marcând două goluri.

10.000.000 €pe sezon, pentru următorii 5 ani, plus 10.000.000 primă de instalare i-a promis Barcelona lui Rabiothttps://www.gsp.ro/international/campionate/tensiuni-la-psg-antrenorul-tuchel-i-a-infruntat-pe-sefi-din-cauza-unui-fotbalist-557272.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata