Surpriza de la RCS&RDS pentru toti abonatii! Ce vor vedea la televizor? – Stirea Zilei

0 27


RCS & RDS // Veste importantă pentru abonații DIGI TV. Televiziunea de documentare DOQ, aflată în portofoliul Tematic Media Group, a intrat în grila digitală a celui mai mare operator de cablu din România, RCS & RDS, a notat forbes.ro.

RCS & RDS // De luni, 2 iulie, televiziunea de documentare DOQ va fi lansată și în grila DTH a RCS & RDS.

Televiziunea DOQ este prezentă și în grilele operatorilor Akta-DCS, Focus Sat, Orange și UPC, precum și în mulți alți operatori de cablu mai mici de pe teritoriul României, a mai informat forbes.ro.

Conform sursei citate, televiziunea DOQ este deja lansată cu localizare 100% în limba maghiară și cehă în grilele celor mai importanți jucători de pe piața de cablu din Ungaria, Cehia și Slovacia, numărul de abonați ai televiziunii depășind deja 6 milioane în regiunea Europei Centrale și de Est.

DOQ TV este un post TV documentar care prezintă întâmplări fascinante despre lume, de la cele mai importante bătălii ale istoriei, la știință și tehnologie, de la mistere până la religie.

În iulie 2015, televiziunea de documentare DOQ, operată de Tematic Media Group, s-a relansat în România şi a fost inclusă la acea vreme în pachetul de bază al platformei digitale (DTH) Focus Sat, deţinută de compania de telecomunicaţii UPC, conform mediafax.ro.

Sursa: https://stireazilei.com/surpriza-de-la-rcsrds-pentru-toti-abonatii-ce-vor-vedea-la-televizor/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata