„Sunt diferențe mari și e o greșeală că suntem aici”

0 35


Duminica, 20 Mai, 00:01

Dinamo s-a impus pe terenul Concordiei Chiajna, 0-4, și a ajuns la patru victorii la rând în play-off-ul Ligii 1.

După meci, antrenorul dinamovist Florin Bratu a vorbit despre meciul de la Chiajna și despre sezonul viitor.

„Nu este foarte ușor în play-out. Jucăm cu echipe care au nevoie de victorie. Mă bucur că îi pot movita pe jucători. Le spun că acum ne formăm pentru sezonul viitor, iar jucătorii răspund la ce pregătim și la ce le cer.

M-am temut de acest meci. Chiajna a încasat gol greu și juca bine. Dar în această seară i-am surprins. Echipa mea a arătat foarte bine în această seară. Da, acum construim echipa pentru sezonul viitor. Îmbinăm experiența cu tinerețea. În următoarele meciuri vom evalua și vom trage linie. Vreau să facem un lot cu foame de rezultate. Veți vedea un Dinamo care se va bate cu orice adversar și care va dori să câștige. Mă voi ocupa de pregătirea tehnică, tactică și mentală”, a declarat Florin Bratu la TV Telekom Sport.

Atacantul Robert Moldoveanu, 19 ani, a spus că echipa este superioară rivalelor din play-out.

„Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte. Am luptat mult pentru acest meci. Trebuie să jucăm pentru suporteri, pentru noi și să fim profesioniști până la capăt. Muncim mult și asta se vede. Da, sunt mari diferențe între noi și restul echipelor din play-out. Se vede că este o greșeală că suntem în play-out”, a declarat Moldoveanu la LookTV.

„Ne-a creat multe probleme în trecut Chiajna și nu ne așteptam la un scor așa mare azi. Cel mai important e că am luat 3 puncte. Mâine avem liber și voi sta cu fiul meu. Nu mă voi uita la meci, cea mai bună echipă să câștige. Dacă cei de la CFR ar fi corecți și ar vrea să-mi trimită un tricou de campion, nu m-aș supăra”
Dan Nistor, căpitan Dinamo

PROGRAMUL ETAPEI A 10-A

Play-off
Duminică, 20:45 Iași – Craiova
Duminică, 20:45 CFR – Viitorul
Duminică, 20:45 FCSB – Astra

Play-out
Sepsi – Juventus 2-1 Detalii AICI
Chiajna – Dinamo 0-4 Detalii AICI
Duminică, 17:00 Voluntari – Botoșani
Luni, 20:45 Poli Timișoara – Gaz Metan

 

 

 

 

 http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/florin-bratu-bucuros-dupa-a-patra-victorie-la-rand-m-am-temut-de-acest-meci-declaratie-tare-a-unui-dinamovist-sunt-diferente-mari-si-e-o-greseala-ca-suntem-aici-539921.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata