„Soțul meu e acum cu o prostituată. Îl ține toată ziua drogat. Vor ajunge la închisoare!”

0 0


Conform presei argentiniene, Caniggia și-a părăsit soția și are o relație cu o altă femeie, Sofia Bonelli. Mariana Nannis, soția fostului fotbalist, nu acceptă relația și a lansat acuze grave într-o intervenție televizată.

„Eu nu sunt separată de soțul meu, nici divorțată, nici nimic. Soțul meu e acum cu o prostituată dependentă de droguri, care îl ține toată ziua drogat. Vor ajunge toți la închisoare!  

Voi merge să discut cu avocații. Suntem căsătoriți de 33 de ani. Vă imaginați facă aș spune toate lucrurile pe care le cunosc despre soțul meu?!”, a spus Mariana Nannis la un post TV din Argentina. 

Caniggia și Mariana Nannis

Rebelul Caniggia

Caniggia este unul dintre cei mai capricioși fotbaliști din istoria fotbalului argentinian. Considerat „locotenentul lui” Diego Maradona, Caniggia a fost tot timpul în centrul atenției. Atacantul a ratat campionatul mondial din 1998 după ce a refuzat să își tundă părul, opunându-se astfel unei reguli instaurate de selecționerul Daniel Passarella.  

A fost rechemat la Mondialul din 2002 de Marcelo Bielsa. Nu a prins niciun minut, dar a rămas în istoria fotbalului ca primul fotbalist care vede cartonașul roșu pe banca de rezerve la un astfel de turneu, după ce a avut un schimb de replici cu arbitrul meciului cu Suedia. 

16 goluriîn 50 de selecții are Caniggia în tricoul naționalei Argentinei

Cele mai frumoase goluri din cariera lui Caniggia

Vezi și:

Pe Corina Caragea o știe toată lumea, dar să vezi cum arată sora ei! Are 28 de ani și arată demențial. Au ales însă drumuri diferite în viață, cu ce se ocupă Alexandra

Libertateahttps://www.gsp.ro/international/campionate/legendarul-claudio-caniggia-implicat-intr-un-scandal-monstruos-sotul-meu-e-acum-cu-o-prostituata-il-tine-toata-ziua-drogat-vor-ajunge-la-inchisoare-575597.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata