Soția Președintelui Asociației TATA A Cerut Ordin De Restricție, Acum O Lună, Dar Instanța A Respins Cererea. Bărbatul A Fost Reținut Acum, Acuzat Că și-a Violat Fiica | Ştiri, Știri România | Libertatea

0 0


De
Elena Petre,

Miercuri, 21 august 2019, 11:59

Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecţie ca neîntemeiată. În temeiul art.2 lit.o din Protocolul nr.48511/2019, stabileşte onorariu avocat oficiu în sumă de 500 lei pentru av.Barbu Silvia Ana-Maria, onorariu ce urmează a fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu apel în 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 5. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi, 22.07.2019, ora 11,35”, se arată în decizia din 22 iulie a Judecătoriei Sectorului 5.

Helen Drăghici a contestat soluția, iar acum dosarul se află la Tribunalul București, termenul stabilit pentru acest caz fiind în luna septembrie.

Între timp, procurorii din Capitală au declanșat pe numele lui Bogdan Drăghici urmărea penală pentru acuzații de viol. Președintele Asociației Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) este acuzat că și-a violat fiica vitregă în urmă cu câțiva ani.
Bărbatul este acuzat de viol şi agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de mama fetei, potrvit Mediafax.

Citeşte şi:

Președintele asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut. Este acuzat că și-a violat fiica de 10 ani

GSP.RO

VIDEO Ce făcea o femeie acasă, în lipsa soțului. Bărbatul a rămas fără cuvinte și a publicat filmulețul intim

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/sotia-presedintelui-asociatiei-tata-a-cerut-ordin-de-restrictie-acum-o-luna-dar-instanta-a-respins-cererea-barbatul-a-fost-retinut-acum-acuzat-ca-si-a-violat-fiica-2727144

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata