Soția lui Cristi Pulhac reacționează în urma duelului dramatic de la Exatlon

0 11


Raluca Pulhac, soția fostului fotbalist s-a uitat la meciul decisiv împreună cu familia și spune că și-a văzut partenerul mai încrâncenat ca niciodată, pentru că a simtit că între cei doi sportivi aflați la duel s-a creat o puternică legătura de prietenie.

Cristi a fost foarte puternic, dar parcă nu a jucat cu Adrian, a jucat mai mult cu furie pe situatia creată, juca de nervi pentru ca s-a ajuns pentru a doua oara consecutiv la eliminare tot din echipa lor„, a declarat Raluca Pulhac care crede că pentru tanarul Yamato Zaharia, jucătorul săptămânii, alegerea a fost una extrem de dificila și „cu siguranță nu i-a fost usor” sa aleaga intre Mirel Dragan si sotul ei.

Soția fostului fotbalist crede ca, în situația în care șoțul său ar fi fost jucatorul săptămânii, ar fi făcut o nominalizare strict pe criterii sportive „pentru binele echipei”.

„Încă de mic a fost foarte jucăuș. Cred ca au contat si jocurile copilariei, el a fost un copil foarte energic si era pasionat de sport și cred că asta îl ajută foarte mult. El nu a făcut numai fotbal, a încercat toate sporturile, câte puțin din toate, sș baschet, și handbal și tenis, și cred că de acolo îndemânarea”, povestește Raluca Pulhac.

Citește și

Povestea zguduitoare a unei fruntașe de la Academia Forțelor Terestre. Prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/sotia-lui-cristi-pulhac-reactioneaza-urma-duelului-dramatic-de-la-exatlon-2391186

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata