Sora Elenei Gheorghe naște azi. Tocmai a a făcut anunțul

0 23


Fetita Anei are 2,550 de kilograme si 47 de centimetri.

Ana, sora cântăreței Elena Gheorghe, anunțase cu câteva ore în urmă că se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Sora mai mică a cântăreței Elena Gheorghe, Ana se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Ana este căsătorită cu Paul Pârvulescu, împreună cu care are un băiețel de cinci ani, Lucas. Ana va naște azi, marți, 21 august, după cum a anunțat pe contul său de Instagram.

„M-am trezit de dimi și mi-am dat întâlnire cu vecină, în speță chiar sora mea cea de toate zilele… și când am văzut-o îmbrăcată… gata am zis, e clar. „Azi am îmbulinat-o. Mă rog, mai mult eu siș, tu ești spectator”…

Azi e ziua cea mare… două cuvinte mi-au mai rămas, lăsând orice încercare de a mă încuraja cu glume, glumițe și zâmbete la comandă … „Doamne Ajută”! PS: A doua oară e cu și mai multă emoție…”, i-a anunțat Ana pe prietenii ei virtuali.

„A sosit ziua cea mare…. vine prințesa
⭐️ Ania Pirvulescu⭐️
Tremurăm amândoua de emoție de parcă n-am fi trecut prin experiența asta niciodată, dar de fiecare dată e atât de diferit și de intens… Multumim din suflet pentru gândurile voastre curate! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Naștere ușoară, iubita mea surioară!”, a transmis și cântăreața Elena Gheorghe.

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/2370808-2370808

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata