SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS, LIVE 20:30 | „Calculele hartiei spun ca nu ar trebuie sa o bat!” Halep, pentru a treia oara in finala Rogers Cup – www.sport.ro

0 39Urmarim si comentam impreuna SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS pe www.sport.ro, in aplicatia Sport.ro si pe Facebook/Sport.ro.


Simona Halep – Sloane Stephens, ora 20:30, finala Rogers Cup din acest an.


Simona Halep – Sloane Stephens este reeditarea finalei Roland Garros din urma cu cateva luni. Liderul WTA a reusit sa o invinga pe sportiva din Statele Unite ale Americii in finala Open-ului francez.


Simona Halep conduce cu 6-2 la intalnire directe cu sportiva in varsta de 25 de ani. Simona Halep a castigat ultimele 5 meciuri contra lui Sloane Stephens, ultima fiind chiar finala Roland Garros.


Simona Halep va juca pentru a treia oara in finala de la Rogers Cup. Liderul mondial a reusit sa castige acest turneu pn 2016. Sloane Stephens este la prima incercare de a castiga trofeul din Canada.


„Trebuie sa respecti jucatoarea din fata ta. Ea este numarul 1 mondial, eu sunt numarul trei mondial, deci calculele hartiei spun ca n-ar trebui sa o bat. Dar in sport orice se poate intampla. Bineinteles, mi-as dori sa castig”, a declarat Stephens inaintea finalei.


Invingatoarea din finala Rogers Cup va primi un cec in valoare de 520.000 de dolari si 1.000 de puncte WTA. Sportiva care va pierde finala va primi 600 de puncte WTA si 250.000 de dolari.

https://www.sport.ro/tenis/simona-halep-sloane-stephens-live-20-30-calculele-hartiei-spun-ca-nu-ar-trebuie-sa-o-bat-halep-pentru.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata