SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS // Halep nu se mai teme de nimic: „Acum sunt pregătită mental să o înfrunt pe Serena!” + Cum prefațează Simo finala

0 2

Halep va juca sâmbătă de la ora 16:00 finala la Wimbledon cu americanca  Serena Williams (locul 10 WTA, 37 de ani).

„Am jucat multe meciuri împotriva Serenei Wiliams, multe dintre ele au avut un scor echilibrat. Am învățat că am o șansă împotriva ei. Acum cred că sunt pregătită din punct de vedere mental să o înfrunt. Vom vedea ce se întâmplă. E o mare provocare pentru mine!

Ea a fost una dintre persoanele care m-au inspirat pentru că performanțele pe care le-a atins ea sunt incredibile, mai ales aici pe iarbă. La fel și Justine Henin.

Nu vreau să mă concentrez pe ce face ea, ci pe jocul meu. Sunt unele lucruri pe care vreau să le fac mai bine, dar sunt în finală, nu o să pun presiune pe mine, vreau doar să-mi fac planul tactic și apoi să mă bucur de această experiență”, a declarat Simona Halep în conferința de presă de la finalul victoriei cu Svitolina.

„Cred că e un sentiment special să joci împotriva Serenei într-o finală de Mare Șlem, iar dacă reușești să câștigi cred că sentimentul e și mai dulce, Dacă pierzi trebuie să privești spre următoarea. Sunt într-un loc bun, nu am presiune, dar am așteptări de la mine să fac un meci bun sâmbătă”

„Mi-aș dori ca la finală să vină și Kate, ducesa de Cambridge”Simona Halep

Vezi și: 

SIMONA HALEP – ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Ce înseamnă calificarea în finală Wimbledon 2019: aproape de locul 4 all-time la bani, urcare spectaculoasă în clasament și bilet aproape asigurat pentru Turneul Campioanelorhttps://www.gsp.ro/sporturi/tenis/simona-halep-serena-williams-halep-nu-se-mai-teme-de-nimic-acum-sunt-pregatita-mental-sa-o-infrunt-pe-serena-571875.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata