SIMONA HALEP – KAIA KANEPI // De ce liderul WTA nu joacă la debut pe arena principală la Australian Open

0 1

Organizatorii turneului de la Australian Open, primul de Grand Slam al anului, au decis ca meciul Simonei Halep să fie primul din sesiunea de seară. Partida va avea loc însă pe arena Margaret Court, a doua ca importanță a complexului de la Melbourne.

7.500de locuri sunt pe arena Margaret Court

De ce nu joacă Simona Halep pe arena principală

Deși este liderul WTA și finalistă la Australian Open în 2018, Simona Halep nu va juca în primul său meci de la acest turneu pe arena Rod Laver, cea mai mare de la Antipozi.  Meciul Simonei se joacă la aceeași oră cu cel al liderului ATP, Novak Djokovic, care se duelează cu americanul Mitchell Krueger, locul 231 ATP.

Sârbul Novak Djokovic este unul dintre cele mai importante nume din istoria turneului de la Australian Open, pe care l-a câștigat de 6 ori, în 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016. Astfel, organizatorii au decis că meciul lui Nole este mai important decât cel al Simonei și l-au programat pe arena principală.

14.820este capacitatea arenei Rod Laver

Citește și:

Vine noul antrenor » Simona Halep, anunț de ultimă oră înaintea debutului la Australian Open 2019

 https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/simona-halep-kaia-kanepi-de-ce-liderul-wta-nu-joaca-la-debut-pe-arena-principala-la-australian-open-557258.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata