SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA, liveTEXT de la 14:00 » Miză uriașă în meciul 3 al duelului Franța

0 1

Partida ar trebui să fie urmată, după ora 16:00, de duelul dintre Mihaela Buzărnescu (30 WTA) și Kristina Mladenovic (66 WTA), însă Florin Segărceanu și Julien Benneteau, căpitanii nejucători ai celor două echipe, ar putea recurge la modificări în lot.
Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.
În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.

live de la 14:00 » Simona Halep – Caroline Garcia

Simona Halep a transmis un mesaj solid sâmbătă, când a învins-o fără emoții pe Kristina Mladenovic, scor 6-3, 6-1. Campioana en-titre de la Roland Garros a arătat excelent la revenirea pe zgură, a fost scutită de probleme fizice și a demonstrat de ce e numărul 1 al României și una dintre cele mai constante jucătoare ale lumii.

Azi, misiunea Simonei va fi una mult mai complicată. Dă pe peste Caroline Garcia, o jucătoare avantajată de condițiile indor din sala de la Rouen. Revenită la lot la insistențele căpitanului nejucător Julien Benneteau, Garcia a făcut un meci solid cu Mihaela Buzărnescu, astfel că meciul de azi  e un adevărat blockbuster. 

Halep, în avantaj

Raportul meciurilor directe e unul covârșitor în favoarea Simonei Halep, care o conduce pe Caroline Garcia cu 5-1 în raportul meciurilor directe. Ultima oară, cele două s-au întâlnit în 2018, în sferturi la Montreal, iar românca s-a impus cu 7-5, 6-1. Pe zgură, cele două s-au înfruntat o singură dată, la Roma, în 2018, când Simona a fost de asemeena învingătoare, 6-2, 6-3.

Totul AICI despre cum s-a scris prima zi a confruntării Franța – RomâniaVIDEO+FOTO Mihaela Buzărnescu a pierdut în fața Carolinei Garcia, Simona Halep a trecut de Kristina Mladenovic

Rezultate

Sâmbătă: Simona Halep (2 WTA) – Kristina Mladenovic (66 WTA) 6-3, 6-1
Mihaela Buzărnescu (30 WTA) – Caroline Garcia (21 WTA) 3-6, 3-6

Duminică, începând cu ora 14:00: Simona Halep (2 WTA) – Caroline Garcia (21 WTA)
Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) – Kristina Mladenovic (66 WTA)

Vezi și: Florin Segărceanu nu se ascunde: „Da, poate juca duminică atât la simplu, cât și la dublu”https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/simona-halep-caroline-garcia-livetext-de-la-14-00-miza-uriasa-in-meciul-3-al-duelului-franta-romania-halep-conduce-clar-in-raportul-meciurilor-directe-565367.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata