Serena Williams, ELIMINATĂ de la Australian Open de Karolina Pliskova! Americanca a avut 4 mingi de meci și 5-1 în decisiv!

0 2

Serena Williams a avut 5-1 în decisiv și a ratat 4 mingi de meci în fața jucătoarei de 26 de ani, locul 7 WTA, care s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, cea mai bună performanță din carieră. 

În semifinale, Pliskova o va întâlni pe Naomi Osaka, 21 de ani și număr 4 WTA, învingătoare la US Open 2018, cea care a trecut de Elina Svitolina, scor 6-4, 6-1. 

„Serena a fost foarte agresivă în setul secund, am fost și puțin deranjată de vânt. Aproape am ajuns la vestiare, dar acum stau în fața voastră ca o învingătoare, deci mă simt tare bine. La 1-5, mintea mea era la vestiar, eu eram aici. Eram pasivă, doborâtă mental, dar mi-am asumat șansele. Ea a tremurat puțin la final, așa că am câștigat. Mă bucur că joc două zile la rând, cu Naomi”, a explicat Karolina Pliskova

2010este anul când Karolina Pliskova și-a adjudecat titlul la junioare la Australian Openhttps://www.gsp.ro/sporturi/tenis/serena-williams-eliminata-de-la-australian-open-de-karolina-pliskova-americanca-a-avut-4-mingi-de-meci-si-5-1-in-decisiv-558152.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata