Sepsi și-a luat portar! Covăsnenii l-au transferat pe Horațiu Moldovan, unul dintre cei mai promițători goalkeeperi din liga secundă

0 19

Tânărul sosit în iarnă la Timișoara a fost acontat de Sepsi Sfântu Gheorghe, grupare care a atins play-off-ul din postura de nou promovată.

Horaţiu Moldovan a avut 15 apariţii între buturile Ripensiei în mini-returul Ligii 2. El a evoluat în turul sezonului trecut pentru Energeticianul, sub formă de împrumut de la CFR Cluj.

Cu timişorenii a semnat doar pe şase luni, astfel că, spre deosebire de mutarea lui Mediop la Călăraşi, roş-galbenii nu se vor alege cu o sumă de transfer. De altfel, deoarece Dunărea a retrogradat, atacantul senegalez revine în Banat conform unei clauze din contract.

Vezi și: Sepsi, la prima mutare importantă a verii: covăsnenii s-au înțeles cu Andrei Sin de la Poli Iași!https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/sepsi-si-a-luat-portar-covasnenii-l-au-transferat-pe-horatiu-moldovan-unul-dintre-cei-mai-promitatori-goalkeeperi-din-liga-secunda-569371.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata