Selecționerul ajuns în finala Mondialului din Rusia o face praf pe FCSB: „Steaua nu contează”

0 23

Duminica, 02 Septembrie, 10:23

Zlatko Dalic a dus naționala Croației în finala Mondialului pierdută cu Franța, scor 2-4, și spune că e dezamăgit de parcursul european al celor de la Hajduk Split și de la Rijeka.

Tehnicianul nu s-a arătat deloc impresionat de adversarii celor două echipe croate printre care s-a aflat și FCSB, care a întâlnit Hajduk Split în turul 3 din Europa League, după 0-0 în Croația și 2-1 pe Arena Națională.

„Mă aşteptam la mai mult de la echipele de club, să treacă toate mai departe, mai ales că Rijeka şi Hajduk n-au avut adversari dificili. Norvegienii (n.r. Sarpsborg) n-au niciun fel de cotă în Europa, în timp ce Steaua nu contează.

Mi-ar fi plăcut să văd cluburile din Croaţia să meargă pe urmele naţionalei sau cel puţin într-o anumită măsură”, a declarat Zlatko Dalic pentru goal.com.

Citește și: Ronaldo criticat dur de un antrenor: „Niciodată nu-l voi dori în echipa mea!” + Recordul negativ la meciul cu Parmahttps://www.gsp.ro/international/europa-league/selectionerul-ajuns-in-finala-mondialului-din-rusia-o-face-praf-pe-fcsb-steaua-nu-conteaza-547442.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata