Secretul mariajului lui Aurelian Temișan cu Monica Davidescu. „Dacă ai greșit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”

0 1


Cântărețul Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu formează un cuplu de peste două decenii. Cei doi se înțeleg perfect. Întrebat care consideră că este secretul mariajului său, Aurelian Temișan a răspuns:

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”.

„Noi ne simţit la fel ca acum 24 de ani, cu mult mai maturi ca atunci şi mai echilibraţi şi cu un respect pe care atunci nu ştiam să-l cuantificăm”, a mai spus cântărețul la Antena Stars.

Aurelian Temișan este un cunoscut cântăreț din România, în vârstă de 46 de ani. A jucat și în filme, dar a făcut parte și din diverse emisiuni de televiziune. În plan personal, Aurelian Temișan este căsătorit cu actrița Monica Davidescu, în vârstă de 46 de ani, din anul 1996. Cei doi au împreună o fiică pe nume Dora.

Citește și: Vaccinarea antigripală: Ministerul Sănătății știa că 1.642.533 de persoane din grupele de risc vor vaccin, dar a cumpărat cu peste 300.000 de doze mai puțin

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/secretul-mariajului-lui-aurelian-temisan-cu-monica-davidescu-daca-ai-gresit-ajungi-mai-rau-ca-inainte-de-casatorie-2530270

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata