Se impun câteva măsuri foarte, foarte serioase

0 30


Președintele Klaus Iohannis și-a lăsat deoparte costumul și s-a urcat pe bicicletă pentru o plimbare de după-masă prin București. Fotografiat de cetățenii care s-au arătat surprinși să îl vadă pe șeful statului pe șaua bicicletei, Iohannis a concluzionat că mai este mult de muncă până când Bucureștiul va fi la fel de prietenos cu cei pe două roți ca și marile orașe occidentale.

Președintele Klaus Iohannis a testat infrastructura pentru biciclete a Capitalei. Îmbrăcat lejer, șeful statului i-a surprins pe ceilalți participanți la trafic urcându-se pe bicicletă pentru a vedea exact cu ce se confruntă participanții la trafic care sunt pe două roți. Ajuns în fața jurnaliștilor, președintele a concluzionat că mai sunt multe lucruri de făcut pentru ca Bucureștiul să devină la fel de prietenos cu bicicliștii ca și marile capitale occidentale. Iohannis a mai spus și că își dorește să vadă mai multe persoane plimbându-se prin Capitală.

“Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp şi de vreme. Cred că aici se impun câteva măsuri foarte, foarte serioase, de îmbunătăţire şi a infrastructurii de trafic, dar şi a reglementărilor în trafic. În rest, mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, mai multă lume pe bicicletă, dar cu timpul se întâmplă şi asta,” a spus șeful statului.https://vocea.biz/lifestyle/2018/apr/24/iohannis-la-plimbare-cu-bicicleta-prin-bucuresti-se-impun-cateva-masuri-foarte-foarte-serioase/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata