Schimbare după anunțul făcut de Dragnea » Cum și-au schimbat votul anumiți votanți: „M-au sunat doi oameni”

0 38

Marti, 17 Aprilie

Marcel Pușcaș a dezvăluit că după interviul acordat Gazetei Sporturilor de Liviu Dragnea, președintele PSD și șeful Camerei Deputaților, în care acesta dezvăluia că-l suține pe Ionuț Lupescu, mai mulți votanți au decis să-și schimbe favoritul.

„După ultimele informații, m-au sunat două persoane care votează. Astfel, două voturi dintr-o tabără au trecut în tabăra mea. În plus, un vot dintr-o tabără s-a mutat la Burleanu”, a declarat Marcel Pușcaș la TV Digi Sport.

Fostul fotbalist a vorbit și despre implicarea politicului în alegerile FRF și a spus că nu a dorit să ceară un astfel de sprijin.

„Eu mă cunosc cu mulți dintre liderii din politică din ultimii ani. Puteam să apelez și eu la astfel de sprijin, dar nu am vrut. Pentru că dacă faci așa ceva, te obligi să întorci acest serviciu. Nu am vrut să fac asta Mai mult, primarii și președinții de Consilii Locale sunt vremelnici”, a adăugat Pușcaș.http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/schimbare-dupa-anuntul-facut-de-dragnea-cum-si-au-schimbat-votul-anumiti-votanti-m-au-sunat-doi-oameni-537528.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata