SABAIL FK – CSU CRAIOVA // Nicușor Bancu a anunțat ce va face după meciul cu Sabail: „Sigur, dacă voi avea oportunitatea”

0 1


Nicușor Bancu (26 de ani) este pregătit pentru duelul cu Sabail FK din turul I preliminar al Europa League și nu se teme de Michael Essien (36 de ani), fostul jucător al lui Chelsea, acum în tabăra azerilor. 

Sabail – Craiova se joacă astăzi, de la ora 19:00 și va fi transmis pe TV Digi Sport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro.

Fotbalistul oltenilor a avut un mesaj războinic la conferința de presă premergătoare acestei întâlniri, dar la final a recunoscut ce își dorește să facă după meci. 

„Îl ştiu pe Michael Essien de la Chelsea, este un jucător foarte bun. Acum este în vârstă, dar cu siguranţă este un adversar de temut. Îl vom trata ca atare şi nu îi vom da şanse să arate ce poate. Toţi jucătorii de la Sabail sunt buni şi nu trebuie să ne concentrăm doar pe Essien. Şi sigur că dacă voi avea oportunitatea, voi face şi o poză după meci”, a spus Nicuşor Bancu, la conferinţa de presă.

VEZI ȘI:

SABAIL FK – CSU CRAIOVA // Michael Essien e vedeta azerilor » Gică Craioveanu: „A însemnat ceva în fotbalul mondial şi nu e aşa de urât ca Jerry Gane :)”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!https://www.gsp.ro/international/europa-league/sabail-fk-csu-craiova-nicusor-bancu-a-anuntat-ce-va-face-dupa-meciul-cu-sabail-sigur-daca-voi-avea-oportunitatea-571845.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata