Roxana Ciuhulescu face nuntă și botez în aceeași zi. „Ne-am comandat deja verighetele”

0 45


 

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Roxana Ciuhulescu se pregătește acum de două mari evenimente care urmează să aibă loc în viața ei. Este vorba de nunta cu Silviu Bulugioiu, cu care s-a cununat civil în luna martie a acestui an, și de botezul fiului lor, care vor avea loc în aceeași zi, în toamna acestui an.

Vedeta a dezvăluit, pentru perfecte.ro, că a comandat deja verighete și că nu are de gând să îmbrace o rochie albă de mireasă.
Suntem ocupați și cu organizarea petrecerii de nuntă și botez, ambele vor avea loc în aceeași zi, pe 7 octombrie. Ne-am comandat verighetele, e greu cu pregătirile, încercăm să găsim și un concept pentru invitații, pentru că suntem unul din aviație și unul din zona auto. Rochia mea de mireasă va fi făcută de Daniela Gogu, dar pentru că eu am mai îmbrăcat rochia albă de mireasă, de această dată am decis ca ea să aibă altă culoare! Albul înseamnă puritate, eu am mai fost căsătorită și nu mi se pare OK să optez acum tot pentru o rochie de culoare albă. De costumul lui Silviu se ocupă Adina Buzatu’, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult’

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/roxana-ciuhulescu-face-nunta-si-botez-aceeasi-zi-ne-comandat-deja-verighetele-2368063

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata