Roxana Ciuhulescu a dat petrecere înainte să nască

0 58


Viața Roxanei Ciuhulescu s-a schimbat radical de când iubește din nou. Ea s-a recăsătorit, în martie, cu Silviu Bulugioiu și i-a dăruit noului soț, chiar de ziua lui de naștere, un băiețel!

Din acest motiv, Roxana Ciuhulescu a petrecut copios înainte să devină din nou mamă. Ea a organizat un chef la care și-a chemat prietenii apropiați, chiar cu o zi înaintea operației de cezariană, pentru a sărbătorit atât ziua soțului ei, cât și pe cea a micuțului ce urma să vină pe lume. După chef, cu bagajul gata făcut, vedeta a plecat la maternitatea privată unde era programată să nască. Totul a decurs așa cum și-a dorit, iar în jurul prânzului și-a putut ține în brațe băiețelul, pentru care a ales numele Cezar Ioan.

Roxana mai are o fiică, din prima sa căsătorie, cu Mihai Ivănescu. Ana Cleopatra era la fel de nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul, pe care-l mângâia mereu, în burtica mamei sale.

Activă până în ultima zi

Potrivit propriilor mărturisiri, Roxana Ciuhulescu a fost extrem de activă până să nască. “O femeie însărcinată nu e o femeie bolnavă”, spunea ea. Vedeta a continuat să meargă la zumba, a condus, a participat la evenimente mondene. A renunțat doar la mișcările care-i puteau pune în pericol sarcina, precum și la călătoriile mai lungi. Asta după ce, în ultima vacanță petrecută peste hotare, a trecut prin mari emoții.

EXCLUSIV/ Irina Loghin se îmbracă, la 79 de ani, ca o adolescentă! Poartă blugi rupți și tricouri

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-a-facut-roxana-ciuhulescu-in-noaptea-de-dinainte-de-a-naste-o-femeie-insarcinata-nu-e-o-femeie-bolnava-2328159

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata