Ronan Keating, Primul Pasager Care A Aterizat Pe Pista Aeroportului Brașov

0 0


De
Dragoș Tănase,

Sâmbătă, 24 august 2019, 21:31

Artistul a ajuns astăzi, la ora 14:10, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, cu o cursă aeriană poloneză, apoi a sosit la Brașov la bordul unui avion particular cu patru locuri, potrivit newsbv.ro.

În prealabil, staff-ul interpretului a solicitat şi a obţinut acordul Consiliului Judeţean Braşov pentru aterizarea pe pista viitorului aeroport, precum şi pentru decolarea spre Bucureşti, mâine, la o oră care deocamdată nu a fost stabilită.

Aterizarea s-a realizat în cele mai bune condiţii, în jurul orei 16:00, starul muzicii pop fiind întâmpinat pe pistă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

Preşedintele CJ Braşov, Adrian-Ioan Veştea (s), alături de Ronan Keating

„ Consider că această zi este una memorabilă pentru administraţia judeţeană şi pentru toţi braşovenii. Este o onoare şi o bucurie pentru noi ca o vedetă a scenei muzicale internaţionale să fie prima persoană care în mod oficial aterizează pe pista Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. Sunt fericit că acest moment se întâmplă, iată, în aceeaşi săptămână în care am semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia Terminalului de pasageri”

Preşedintele CJ Brașov, Adrian-Ioan Veştea:

Veștea a mai spus că, nu peste mult timp, la Ghimbav vor ajunge numeroase curse aeriene care vor aduce la Braşov personalităţi ale lumii din diverse domenii.

FOTO: newsbv.ro

Citeşte şi:

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO

GSP.RO

În 2005 mergea la „Din Dragoste”, după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/entertainment/ronan-keating-primul-pasager-care-a-aterizat-pe-pista-aeroportului-brasov-2730130

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata